1 min read

Møt Cillco på energibransjens innkjøps-konferanse

Da er det bare en dag til det braker løs på Energibransjens egen Innkjøps- og kontraktskonferanse i Stavanger 31. mai - 1. juni 2023.

Dette er en svært spennende arena for Cillco som med egne produkter fokuserer på effektivisering av innkjøpsprosessen. Som IFS partner har vi også mulighet til å se innkjøp i en større sammenheng gjennom salg og implementering av kanskje verdens fremste ERP løsning, IFS Cloud. Ta turen innom standen vår om du er tilstede så kan vi fortelle om både lavt- og høyt hengende frukt på veien mot strømlinjeformet innkjøp.

CEO i Cillco Technology, Lars Morten Nygaard oppsummerer vår løsning Cillco Innkjøp på følgende måte, "Med utfordringene norske virksomheter står overfor i dag er gode og effektive digitale løsninger helt avgjørende. Cillco Innkjøp er et moderne verktøy som gjør innkjøp til en verdiskapende øvelse i bedriften. Vi har investert tungt over flere år og er glad for endelig å kunne tilby nåværende og fremtidige kunder et produkt det er lett å bli gla i."

Hvis du ønsker å komme godt forberedt kan du lese litt mer om hva Cillco Innkjøp er på følgende link Cillco Innkjøp. Der finner du også en kort video som viser produktet i praksis.

Vårt siste bidrag til effektivisering med IFS Cloud kan du lese mer om her. NCC Industry er live med IFS Cloud™ (cillco.com)